HaNgOuT ( 27.10.2012 )


" Bersuka ria bersama-sama mereka "




kami bertiga ni kaki shopping... tak boleh tengok barang yang cantik-cantik... mesti nak memilikinya... ehhhh... lupa nak kenalkan... yang comel-comel dekat tengah-tengah tu semestinyalah Eyrra Zerra... ehehehhe.... alamakkk terover pula... yang belah kiri tu Kak Ngah... dah yang belah kanan pula Kak Lang... dia lah yang buat Pavlova tu... Eyrra tolong promote je... eheheh....




kami ialah Top Model 2013...




Masa anak-anak buah Eyrra masuk dekat Play Land ni... kita orang sempat lah posing dekat luar.. tak ada orang kacau.. kalau tak... Kak Ngah dan Kak Lang busy jaga anak diorang... hehehhe... tak dapat nak snap picture... kesian diorang... hehehehe...




just nak promote Jusco je... kihkihkihkih... dah sakan membeli... tu yang Kak Lang semangat nak snap picture depan Aeon...




Kid Play Land

Kanak-kanak : RM 8.00 ( tak ada had masa ... main lah berapa lama adik-adik suka... )
Dewasa : (tidak dikenekan bayaran.. cuma seorang je yang boleh masuk... contohnya penjaga lah.. kalau ramai-ramai... riuh lah tempat tu... penuh dengan ibu bapa je... hehhehe )




bagi ibu bapa yang nak sakan bershopping bolehlah hantar anak-anak anda disini... sebab budak-budak kecik tetarik dengan permainan yang ada dekat dalam ni... Eyrra pun rasa macam nak masuk je dekat dalam ni.. sebab macam best je tengok... ermmm... nak buat macam mana.. dah besar... tengok dari luar je lah... ermmmm... sodehhhhh....




dak Haziq takut main benda ni... menangis je keje dia... sebab benda ni lembik-lembik... melambung-lambung... tu dia terkejut main benda ni... hehehe...




bila Haziq dengan Abang Zeri jalan-jalan dekat situ.. benda yang ni je dia tertarik nak main.. dekat rumah pun ada juga benda ni... seronok dia main bende ni... nak tergelak Eyrra tengok gelagat anak buah Eyrra main dekat Play Land ni...




melalak... seram lah tu... cuak lah tu.. terus tak nak main dekat sini lagi.. dia ajak Abah dia pergi tempat lain... hehhe... sebab dia takut main dekat sini...




seronoknya jadi budak kecik... happy je memanjang.... tak payah fikir pape... fikir nak main je diorang ni... 




Eyrra paling suka tengok kepala Zirafah tu goyang-goyang... comel je... tu yang budak kecik tertarik nak masuk sini.. sebab macam-macam benda yang menarik ada dekat sini... kalau diorang nak main game pun ada dekat belakang tu...




Rest N Go




Ibu-ibu mereka berada disini... anak-anak bermaian dekat Play Land... bapa-bapa mereka menjaga anak-anak mereka... sebab kalau tak tengok.. takut jadi pape... sebab bahaya juga tau permainan ni... masa ni lah ibu-ibu dapat merehatkan badan... amboiiii... ayat nak best gitu...




Tako Tao

masa akak ipar ajak Eyrra beli makanan ni... Eyrra tanya dekat kak Lang.... ni Halal ke??? sebab Eyrra tak pernah beli... tu yang tanya tu.. Kak Lang tunjuk lah tanda Halal yang ada dekat papan tanda tu... seram juga kan.. mana lah tau tak halal... tu yang kene comfirm kan dulu... hehhe... 




pilihan Kak Lang " Octopus "




3 berbola : RM 4.90
tak ada lah mahal sangatkan.. sedap pula tu... berbaloi lah beli....
Ni lah hasilnya apabila siap dimasak... nyumm nyummm nyummm....




sedia untuk dimakan... memang sedap... try lah rasa... paling sedap perisa sotong... yang lain kurang sikit... Eyrra tak makan sotong... Eyrra makan sayur je... sotong Eyrra buang... sebab takut gatal-gatal... :(




Oder-oder...




Haziq masa ni dah tak sabar-sabar nak mamam... dia dah penat main dekat Play Land.. lepas tu kacau mama di shopping... perut pun dah lapar lah....




pening kepala ke nak pilih makanan apa... kesian dia...




macam busan je kakak ni... jam baru dah dapat.. muka monyok lagi ke???? kihkihkihkih...




Menu ringkas... kalau tak nak makan nasi.. order ni pun cukup juga... tapi diorang tetap nak makan nasi juga... layankan aje... janji hati senang dan perut pun kenyang...




Eyrra suka makan Nyonya Pai Tee




Little Chick Junior Combo
sesuai untuk kanak-kanak... nyummmm nyummmm....




Family Abang Huzairi ( Alang ) 




sempat lagi Eyrra dengan Kak Ngah snap picture... sementara tunggu makanan sampai.. snap lah picture dulukan.. baru lah lengkap... kihkihikih....


tata semua
meowww meowww



0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in