BeRiAdAh Di TaSiK tItI aNgSa


"Kenangan Terindah"




En.pakwe driver dengan penuh berhati-hati.... serius je muka dia... sebab tunggu Eyrra siap selama 1 jam...  kesian dia... 




Masa ni tak ramai lagi... sebab kira awal lagi lah... panas... semua orang jaga kulit.... bila dah petang sikit... baru lah ada orang muncul...




Masa panas-panas pun kita orang redah je... sebab Eyrra dah tak sabar nak naik benda ni...





Ni jambatan nak pergi ZOO MELAKA... dekat je kan... kalau nak curi-curi masuk pun boleh... ehheheh... jangan ikut pula... Eyrra gurau je....




Tengok lah muka kita orang... Happy gila kan... sebab dapat luang kan masa bersama dekat tempat yang indah ni... nak cerita sikit pasal baju keselamatan ni... tak suka... sebab kotor... ishhhh... kalau lah Eyrra ni seorang yang berani... tak nak guna pun baju tu... kenapa lah staff dia tak basuh baju tu... berkeladak dah... benci!!!! amboiii... marah plak kan... chill lah Eyrra... Meowww Meowww....




Masa ni Eyrra dengan En.pakwe snap-snap picture je... sebab nak buat kenangan lah konon nya... hehhe.. dekat sini memang best lah... rugi kalau tak pergi... aktiviti macam ni boleh peluh kan badan tau.... tu yang Eyrra suka pergi tempat yang macam ni.. bukan selalu kita boleh beriadah macam ni kan.. masa free je lah.... 




Saje je gedik-gedik nak ambil picture tayar ni...




Picture kenangan di Tasik Titi Angsa... mesti korang semua nak tau kan... kenapa kita orang panggil tasik ni Tasik Titi Angsa... sebab dekat sini banyak angsa lah... sebab sebelah ni kan ZOO MELAKA.... tu je jalan cerita nya.. hhehheeh




Kita orang nakal.. kita orang hampiri juga.... mintak maaf PENGARAH ZOO MELAKA... hehheh.... sebab geram... angsa tak muncul-muncul... 




Ni lah permandangan bila orang dah mula turun padang.... masa ni tak ramai lagi... bila dah mendung dan matahari mula turun... ramai lah orang masa tu...




Indah kan ciptaan Allah...




En.pakwe nak parking dekat antara paddle boat pink dan merah tu... brother tu suruh masuk dekat tengah-tengah... selamat En.pakwe kita ni power nak parking... kalau tak... berjam-jam lah Eyrra dekat sini... ehheheh....




Masa datang sini... sebenarnya... En.pakwe nak ajak main kayak... lepas tu.. ternampak pula paddle boat warna pink ni... apa lagi... laju lah nak naik... En.pakwe ikut kan aje Eyrra nak main apa... bila En.pakwe dah bayar je... Eyrra terus pergi dekat situ... bila tunjuk nak naik warna pink tu... brother tu cakap.. yang pink tu rosak... hampehhh betul... tak pe lah... dah bayar kan... naik je... hehhee... 




Murah je kan nak main paddle boat ni... Rm 5.00 satu kepala....  mari lah beriadah dekat sini... seronokkkk.... amboiii.... terover plak kan....




Ni lah model dekat tempat ni.... hahahha... jangan marah ye En.pakwe... Eyrra gurau-gurau je... gurau-gurau kan manis macam gula-gula...



tata semua
meowww meowww

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in