AnNiVeRsArY ( 2 year )


"Kejap je dah 2 Tahun relationship Eyrra dengan En.pakwe"


Perbualan dalam kereta bersama En.pakwe.. masa otw nak gerak pergi jenjalan...

Eyrra:
Cakap nak kasi hadiah... mana-mana... (exited nak tau ni... sebab kita orang keluar 16.10.2012... En.pakwe ajak keluar 15.10.2012... tapi Eyrra kene bawa My Mum pergi pekan beli barang... terpaksa lah batal date kita orang...)

En.pakwe :
Tak bawa lah... terlupa... sorry tau...

Eyrra :
Asal tak bawa... ishhh saje je kan.. kita dah lah susah nak jumpa... ermmmm... (buat muka sedih... tengok picture dekat hp... konon tak nak cakap dengan dia lah...)

Situasi :
Dah jauh berjalan.. tertibe En.pakwe stop dekat Tasik Titi Angsa... dia cakap penat nak drive... Eyrra masih dengan hp Eyrra... Ngajuk lah konon... tertibe je En.pakwe letak sesuatu dekat tangan Eyrra... haaaaa.... nak tau apa????? JENG JeNg jeng....

En.pakwe :
Nah....

Eyrra :
(terdiam... sebab buka je bekas tu ada cincin.. masa tu tersipu-sipu malu... hahhaha... ngade-ngade je Eyrra ni... ) Terima kasih.. ingat kan dah buang... sebab masa kol malam tadi cakap dah buang...


En.pakwe :

(En.pakwe hanya mampu tersenyum je... dia tak cakap pape pun...)




Haaaaa... ni lah cincin nya... sweet sangat En.pakwe saya ni... suka berlakonkan.. nak jadi perlakon ke cikk abg oiiii....



Muka happy sangat dapat cincin... hehhehe.... suka suka suka.... Terima kasih En,pakwe... 



Picture yang diambil oleh En,pakwe..



Gelang ni pemberian En.pakwe masa tahun lepas... jarang pakai.. sebab sayang... ehheeh....



Ehhhhh... jangan salah faham k... empat-empat ni bukan Eyrra yang minum... En.pakwe yang susun depan Eyrra... hehhehe....



Yang ni pun keje En.pakwe... dia susun pinggan yang kita orang makan... siot je.. dah lah orang ramai.. hehhehe... hentam je snap picture masa ni...



Eyrra tahu Eyrra gemuk... tetap nak pakai baju kebaya juga... (biar apa orang cakap... janji Eyrra happy... betul tak kawan-kawan)



Ni lah En.pakwe saya...



Kene paksa snap picture... sebab dia selalu suka snap picture Eyrra je.. haaa... padan muka kene paksa... hehehhe... sorry lah ye... 



Cantik taman ni... Eyrra suka... sebab banyak bunga... masa ni panas... Eyra tak kisah pun... janji dapat jenjalan dekat taman ni... sebab selalu tengok dalam kereta je... En.pakwe tak turun... dia lalu je... hahaha... kejam nya dia... kali ni dia bawa Eyrra datang sini... hehehhe... muka banyak senyum lah masa sampai sini...



tata semua
meoww meoww


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in