SeHaTi SeJiWa


Eyrra ada benda nak kongsi dengan korang semua ni.... JENG jEnG jeng.... ha!!!! tak ada serius mana pun.. cuma nak cerita pasal eyrra dan kawan eyrra je... eyrra ada beli baju sama dengan diorang.... bila berjalan bersama... jumpa baju yang cantik... mesti lah orang akan tertarik kan... sama lah dengan kita orang ni... selamat ada banyak colour yang cantik... tak ada lah beli colour yang sama... selamat lah labu... kalau tak.. tak dapat lah pakai sama.. sebab takut orang pandang kita orang macam boria je nanti...tu hasil kita orang keluar bersama dan beli baju tu pun bersama... keluar dengan orang yang berlainan... hari pun tak sama.... awal bulan keluar dengan shahirah dan akhir bulan keluar dengan nina... kami keluar masa bulan puasa... penat tu... nak buat macam mana.. kaki jalan kan... hehehhe.... dan beli baju pun ada dua jenis... hehhe... jom tengok baju yang eyrra beli tu.... kopak lah duit eyrra macam ni... dah terbiasa masa sekolah dulu guna duit ayah dan mak je... bila dah pergi belajar... semua kene guna duit sendiri... hehhe... 



masa hari terakhir kelas... kita orang sempat snap2 picture lagi.. masa ni tengah tunggu lecture datang... sebab masa ni ada test... hehhehe.... orang lain sibuk belajar... kita orang sibuk bergambar dekat luar kelas...  terima kasih camera girl... yang sudi ambil picture kita orang banyak-banyak.. dan layan perangai kita orang ni... hehhee.... kalau dia tak layan lah... mesti picture hampeh je... hehhe.... ramai yang suka baju ni... tanya beli dekat mana lah.. nak beli lah tu... ehhhhe.... eyrra pun citer lah eyrra beli dekat  mana... buat apa nak rahsia kan.. kecian dekat abang kemboja tu... tak untung kalau dapat customer yang kedekot nak kasi tau baju tu dekat mana jual nya... heheheh....



maaflah ye kalau baju ni tak dapat tunjuk yang full... sebab kita orang belum diperjumpa kan lagi... heheh... ayat nak best... ni picture yang di edit oleh eyrra sendiri... ada juga kita orang janji nak pakai sama... cuma kelas lain-lain... jarang jumpa... amboiiii... jarang lah sangat... hope study week ni kalau ada masa.. kita orang keluar bersama... pakai baju ni... tapi nampak macam boria pula kan... ehhehe... hentam je lah tebu.... baju ni pun ramai yang suka... tapi yang tinggi je sesuai pakai baju ni... yang rendah kene pakai high hill... hehhehe... sebab baju ni labuh... ala-ala arab sikit... kalau nak nampak macam cinderella tak payah lah pakai high hill... ehhehe.... 

nak citer juga macam mana eyrra boleh terbeli baju ni.... JENG jEnG jeng.... masa tu kita orang jalan-jalan tengok baju dekat DATARAN PAHLAWAN... lepas tu... singgah dekat butik muslima ni... mula-mula eyrra nak tengok-tengok je... tertiba je... tuan kedai tu suruh eyrra try baju ni... eyrra pun apa lagi... try je lah... tapi eyrra tak minat sangat... sebab besar... makcik tu cakap fesyen dik... beli lah satu... eyrra memang tak nak... lepas tu makcik,azrin dan nina tak habis-habis puji baju tu cantik dan sesuai untuk eyrra... eyrra cakap dekat makcik tu... tak ape lah... saya nak try je... tapi makcik tu cakap ni fesyen terbaru.. baru je keluar... lepas tu nina pula ajak eyrra beli baju ni... lama-lama duduk dekat kedai makcik tu... hati eyrra pun mula rasa cair untuk beli baju tu... hehehhe... ni lah hasil nya.. apabila eyrra pakai baju tu... cantik x???? kalau tak... tak pe... cari dress muslima yang lagi cun dari tu... heheeh.... tunggu k... 


tata semua... 
meoww meowww






0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in