FaMiLy DaY 2011 (kad jemputan family day 2012)


Family day yang ke berapa pun Eyrra dah lupa... sebab hampir setiap tahun kita orang sambut... masa 2010 dekat  A'famosa... kali ni kita orang buat dekat rumah nenek je.. macam tahun-tahun yang sebelum ni.... jemput lah datang yang mengenali diriku ini... ada macam-macam pertandingan diadakan... hadiah pun banyak... nak cerita lebih-lebih pun... majlis nya belum lepas lagi... nanti bila majlis dah lepas... Eyrra kongsi dekat blog ni k....

Tempat : Rumah Nenek Tersayang
Tarikh : 29.9.2012
Masa : 8 p.m-12 a.m

Ahli keluarga Hajah Piah Binti Haji Kali diwajib kan hadir pada malam 29.9.2012... kita meriah kan lagi suasana di rumah nenek k... 



ni lah picture nenek kita... siap buat bena lagi k... hehehhe.... kenangan dulu Eyrra imbas kembali.... jom tengok picture yang lain k....



suasana di luar...



kereta keluarga yang hadir pada hari tu....



sebenarnya ramai lagi yang tak datang lagi masa ni... ada yang duduk jauh... tu yang datang lambat... malam baru penuh tempat detak kereta ni... keluarga yang besar....



(masa malam)
masa abis je BBQ... kita orang mandi-manda dekat kolam ni... semua mandi... penuh kolam ni.. kita orang main rebut-rebut bola... eheheh....



pasangan yang tengah hangat bercinta... hahhha... gurau aje... sebenarnya... Farihah dia nak pergi dekat pakcik dia... Eyrra main snap je... lepas tu nampak picture ni macam cantik je... hehehhe... terus simpan.... 



abis je majlis hari sabtu tu... yang lelaki semua nya main bola... nak keluar kan peluh lah konon nya tu.... ehheheh... pancit je Eyrra tengok semua ni.. hehehhe 



BBQ
kesian diorang kene berpanas dekat sini... 



masa pertandingan karaoke dijalan kan...
semangat kan diorang ni...



masa ni nak tunggu yang lain... diorang lambat bangun... nak bersenam sikit... hehehhe... poco-poco lah... macam-macam lagi gaya yang diorang buat... ehhehe...



gembira nya tengok budak kecik masa ni... sebenarnya banyak lagi picture aktiviti yang kita orang ada kan....  cuma tak larat nak masuk kan semua... cukup lah ni je k....



lelaki main bola sepak pakai kain batik....



perempuan main bola baling pakai kain batin... selamat ada seluar... kalau pakai kain batik je... ayu je lah masing-masing main... hehhe... semangat tau masing-masing masa ni....



ni lah kenangan yang terakhir kita orang berkumpul... semua kene sign dekat bena ni... untuk kenangan masa tua... cewahhhhh.... ehheheheh....

picture keluarga masa mula-mula sampai ada dekat rumah nenek... dah di frame kan... kalau nak tengok.. datang lah rumah nenek ku... hehhehe... sebab masa tu tak sempat nak ambil guna camera Eyrra... sebab masing-masing nak masuk dalam picture keluarga.... ehehheh.... 


tata semua
meowww meowww















0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in