MiLiK cIk EyRrA ZeRrA



Sayang Dia n Cinta Dia juga....

En. pakwe yang bernama Muhammmad Shahidan Bin Ahmad




Terima kasih tau kasi kita hadiah tu... kita hargai sangat pemberian dari en.pakwe tu... bila kita xpakai... mulalah keluar ayat dia....

En.pakwe : mana gelang yang saya kasi tu?????
Aku : ermmmm.... adalah... kita simpan elok2....
En.pakwe : nape xpakai???? xsudi ke terima pemberian dia yang xseberapa tu?????
Aku : bukan xsudi.... takut hilanglah....
En.pakwe : diamkan diri.... xbersuara pun... mungkin marah aku kot....
Aku : rasa serbesalah je.... sebab xpakai barang yang dia kasi dekat aku....

Sayang ku... sebenarnya... barang-barang yang awak kasi dekat kita tu... semua kita simpan elok-elok... kita sayang sangat-sangat... nape cakap kita xsudi nak terima barang yang awak kasi 2... cuma kita takut hilang lah.... awak jangan risau k... saya jaga elok-elok apa yang awak hadiahkan dekat saya.... saya sayang awak seorang je... amboiiiii.... ayat nak top gitu... tapi yang tulah yang ada dalam hati aku tu...  




Ingat lagi x patung baby ni yang awak belikan untuk saya masa kita pergi zoo melaka tu.... awak nak belikan bear untuk saya... tapi bear tu berbulu... habis baju saya kene bulu-bulu bear tu... saya xsuka... sebab nanti takut terbersih je... lepas tu awak ajak juga saya cari bear... kita jalan-jalan dekat kedai-kedai dekat-dekat situ... lama-lama saya jumpa patung baby ni... saya tengok dia comel sangat-sangat macam saya... hehhehe... perasan je... kalau keluar mana-mana... awak suka happy kan saya kan.... bawa saya jalan-jalan dekat mana-mana yang saya nak pegi... awak selalu tanya saya nak pergi makan apa dan saya nak makan apa.... semuanya awak ikut saya... terima kasih tau semuanya.... sayang awak.... cuma kadang-kadang awak suka buat saya marah... hidung saya selalu merah... sebab awak suka tarik-tarik hidung saya.... kalaulah saya xsayang awak.. dah lama saya tumbuk muka awak tu sampai lebam... hehehhe... suka gila tau... kahkahakah





0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Missue Eyrra Zerra | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in